ALBA TIRARE Special Edition

Ondersteunt je op momenten wanneer je die nodig hebt

ALBA TIRARE LE staat voor duurzaamheid en comfort. Je wordt extra ondersteund wanneer je dat nodig hebt. Fietsen tegen de wind in of in een heuvelachtige landschap doe je met de ALBA TIRARE glimlachend met gemak. De TIRARE toont een uiterst stabiel rijgedrag door de combinatie van een uitstekende geometrie samen met de in het midden geplaatste motor. Het veilige, betrouwbare gevoel van e-biken wordt extra benadrukt door de hydraulische remmen. De optimale combinatie van Shimano STEPS en de Shimano Nexus-7 versnellingsnaaf zorgt mede voor dat heerlijke soepele rijden.

De vernieuwde overzichtelijke display laat je de belangrijkste functies zien, zoals de actuele ondersteuningsstand, de actieradius, de (gemiddelde) snelheid, de gereden afstand en de totale afstand. Op de display bevindt zich ook de aan en uit knop van de accu en die van de verlichting.

De ALBA TIRARE is uitgerust  met Shimano STEPS E5000, een hoogwaardig componentensysteem voor de e-bike dat jou een nog betere fietservaring bezorgt. Het is een uiterst veelzijdig systeem uit de Shimano collectie. Ideaal voor vlak, heuvelachtig en glooiend terrein. Dus eigenlijk voor in de stad en (ver) daarbuiten, want de E5000 geeft i.c.m. de 504 Wh accu ondersteuning tot 175 km!!!

De Shimano Total Electric Power System (STEPS) geeft je onder alle omstandigheden een natuurlijke ondersteuning tot een maximale snelheid van 25 km/uur. Je merkt nauwelijks dat je op een e-bike fietst. De motor loopt soepel en is vrijwel geruisloos. De high tech 36V/11,8 Ah Lithium ion kwaliteitsaccu (504Wh) heeft geen geheugen effect. De in de achterdrager gemonteerde accu is uitneembaar. De accu kan dan ook in of uit de fiets worden opgeladen. Alle componenten van de STEPS zijn waterproof ontwikkeld om er in alle seizoenen zorgeloos mee te fietsen.

Kortom een TIRARA LIMITED EDITION met extra luxe, extra kilometers en een genummerd certificaat.

Kleuren Framehoogtes Adviesprijs
Dames Atlantic Blue metallic
Heren Atlantic Blue metallic

Dames    50 - 54
Heren 57

€ 2.499,00*

*excl. recyclingsbijdrage

WAAROM SHIMANO STEPS?

EEN STERK KOPPEL 
Shimano hoort bij fietsen als geluid bij muziek. Logisch dus dat Shimano ook zorgt voor de power op je fiets.


HARMONIEUS GEHEEL
Net als alle andere Shimano groupsets zijn de onderdelen van STEPS zo ontworpen en ontwikkeld dat ze een harmonieus geheel vormen.


WALK ASSIST
Makkelijk manoeuvreren als je naast de fiets loopt – een druk op de knop en de fiets rijdt langzaam met je mee.


WEERBESTENDIG
Regen en plassen deren je niet – een SHIMANO STEPS e-bike loodst je er probleemloos doorheen.


HEUVELS WORDEN PLAT
De krachtige SHIMANO STEPS motor maakt korte metten met de steilste heuvels. Elke klim is een peulenschil.


FRIS EN DROOG
Ga je uit eten? Ga met de e-bike! Je komt fris en onbezweet aan, vol energie.


SNELLER DAN OOIT
Het stadsverkeer houd je met gemak bij, je haalt het zelfs in! Je bent eerder op je bestemming dan je ooit voor mogelijk had gehouden.


TEGENWIND
Moet je tegen de wind in fietsen? Laat de SHIMANO STEPS motor de extra inspanning leveren en geniet zelf van de rit.


VERDER WEG
Het grote vermogen en het intelligente beheer van de accu zorgen voor een zeer grote actieradius.


DEALERNETWERK
Waar je ook reist in Europa, een Shimano dealer is altijd dichtbij. Altijd hulp in de buurt dus.